LICENSE PROBLEM PLEASE HELP

General topics relating to CMS IntelliCAD.

Moderator: CMS Inc

Post Reply
Arana
Newbie
Posts: 4
Joined: Wed Feb 25, 2004 12:01 am

LICENSE PROBLEM PLEASE HELP

Post by Arana » Mon Jan 29, 2018 5:05 pm

Hi, I have a license problem where when I check the license information in your activation page (http://register.intellicadms.com/regist ... ation.aspx) it says: "Error: ActSvr: All activations are used up!" , I have not used that code in any other machine, I received an error when I tried entering the activation key in wrog field, I'm supposed to have a "Perpetual 1 User license running 2 Systems" , but it is not in 2 systems, so user cannot install it in his laptop.

when I first activated it it said showed me one reg id (I have ithandy in case you need it), then when I noticed it was showing that I had 2 of 2 used, I deactivated it hoping I could fix it by activating again, so I started the activation again and it showed me a different reg_id this time (which I have also taken note of) , then after activating it again it still showed me 2 of 2 where used. how is this possible if it is the same system?

what can I do to fix this please help, I need this user to have the other activation in his laptop.
sln8458
Valued Contributor
Posts: 75
Joined: Mon May 19, 2003 11:01 pm
Contact:

Re: LICENSE PROBLEM PLEASE HELP

Post by sln8458 » Wed Jan 31, 2018 7:39 am

Hi
Try emailing direct to:

register@etoolbox.com

SteveN
User avatar
CMS Inc
Site Admin
Posts: 91
Joined: Wed Feb 23, 2005 12:01 am
Location: Burleson, TX
Contact:

Re: LICENSE PROBLEM PLEASE HELP

Post by CMS Inc » Tue Feb 06, 2018 12:29 pm

Dear User,

For license management support, please email us using the contacts available at https://intellicadms.com

Thanks.
CMS
Post Reply